ENGLISH VERSION COMING!

 

  • Be Brave Be Beautiful  – kuvauskonsepti. Katariinan mittavasta fantasia/soturivaatevalikoimasta ihanat vaatteet ylle (koot 34-44), tukka hyvin ja kameran eteen! Kuvia hevosilla ja ilman, samalla voidaan harjoitella erilaisten historiallisten aseiden käyttöä. Saat itsellesi 4-6 webkokoista käsiteltyä mageeta kuvaa päivän poseerauksista. Yksilöllisesti tai pienet ryhmät.  Alkaen 50€ (sis alv 24%)
  • Kraniohoito: Rentouttava kraniohoito hevoselle tai ihmiselle monenlaisiin vaivoihin. Käytettävissä myös mukana kulkeva hoitopöytä ihmisiä varten.
    Kraniosakraaliterapia on John E. Upledgerin kehittämä hoitomenetelmä, jonka juuret ovat osteopatiassa. Kraniohoito on hellävarainen, turvallinen ja kivuton menetelmä joka tukee kehon paranemisprosessia sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Kraniohoito Raision toimipisteessä 40€, muualla 50€ (sis alv 24%).
  • Satulansovituspalvelu: Katariina Cozmei edustaa Vanhalan Satulagalleriaa , sovittaa ja myy joustavarunkoisia Flexible- ja Trekker satuloita. Satulat ovat eurooppalaista laatutuotantoa kasviparkitusta nahasta. Sovituspalvelu alkaen 30€ tuntien yhteydessä tai meillä Raisiossa.Ota yhteyttä info@iberico.fi