• Pukeudutaan-leikitään ja kuvataan – kuvauskonsepti. Katariinan mittavasta fantasia/soturivaatevalikoimasta ihanat vaatteet ylle (koot 34-44), tukka hyvin ja kameran eteen! Kuvia hevosilla ja ilman, samalla voidaan harjoitella erilaisten historiallisten aseiden käyttöä (aseopetus lisämaksullista). Saat itsellesi 4-6 webkokoista käsiteltyä mageeta kuvaa päivän poseerauksista. Yksilöllisesti tai pienet ryhmät.  Alkaen meillä Salossa lyhyt setti 70 € (sis alv 24%)
  • Kraniohoito: Rentouttava kraniohoito hevoselle tai ihmiselle monenlaisiin vaivoihin. Myös koirille rajoitetuin ehdoin. Käytettävissä myös mukana kulkeva hoitopöytä ihmisiä varten.
    Kraniosakraaliterapia on John E. Upledgerin kehittämä hoitomenetelmä, jonka juuret ovat osteopatiassa. Kraniohoito on hellävarainen, turvallinen ja kivuton menetelmä joka tukee kehon paranemisprosessia sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Kraniohoito Salon toimipisteessä 50 €, muualla 60-70€ matkasta ja määrästä riippuen (sis alv 24%).
  • Satulansovituspalvelut sekä suitsien ja kapsonien sovitukset tuntien yhteydessä tai erikseen. (Tällä hetkellä ei aikaa eikä työtilaa ottaa satuloita toppaukseen / korjattavaksi.)
  • Ota yhteyttä info@iberico.fi