Tarjoamme laajan valikoiman palveluita yhdistääkseen Sinut ja hevosesi.  

Oppitunteja, valmennusta kursseja, ratsutusta, jousiammuntaa, kraniohoitoja…

Oppituntien keskeinen teema on Sivistynyt Ratsastus, jossa yhdistämme vanhojen mestarien klassisen tiedon uusiin tutkimustietoihin ja menetelmiin. Tavoitteena on tasapainoinen ratsukko, jossa sekä hevosen että ratsastajan mieli että keho ovat tasapainoisen toiminnallisia ja aktiivisia. Aineksina elementtejä klassisesta ratsastuksesta, akateemisesta ratsastustaiteesta, sotataidelajeista (ratsastusjousiammunta, skill at arms), Working Equitationista, etologiasta ja biologiasta. Working Equitation on Suomessa vielä verrattain uusi laji, saat siitä lisätietoa yhdistyksen sivuilta.

Näiden teemojen lisäksi ja ohella tuntien tarkempia teemoja voivat olla erilaiset maastakäsin työskentelyn menetelmät, tietoisuustaidot ratsain, istunta ja ratsastajan kehotietoisuus, esteet ja maastoesteet maltillisilla korkeuksilla, ohjasajo ja vaikkapa trick training. Kartoitamme ensitapaamisella asiakkaan tarpeet, ja suunnittelemme tuntien sisällön henkilökohtaisesti. Katariinalta saa hänen laajan koulutuksensa ja kokemuksensa turvin apua myös käytännön hevosarjen hallintaan varusteiden, ruokinnan, hoidon ja muiden arkisten hevosen hyvinvointiin liittyvien asioiden suhteen.

Saatavilla sekä yksityisopetusta että ryhmätunteja. Myös erityisoppilaat!

Meidän omassa toimipisteessäämme Vaskiolla ei ole varsinaista perinteistä ratsastuskoulua, mutta opetamme Katariinan omilla hevosilla maastakäsin työskentelyä, akateemista ja klassista kouluratsastusta, istuntatunteja, vuorovaikutus/tunnetaitoharjoittelua, sekä jousiammuntatunnit maasta. Saatavilla Mihai Cozmein jousiammunnan tekniikkaopetusta. Pääosin opetus tapahtuu tällä hetkellä siis asiakkaan omilla hevosilla, mutta myös meille Vaskiolle pääsee harjoittelemaan Katariinan hevosilla. 

Kurssit räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Teemakurssi voi kestää minikurssina 3h, koko päivän tai vaikkapa kokonaisen viikonlopun. Kursseihin sisältyy aina myös teoriaa. Käytännön harjoitukset ja teoriatunnit muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, josta myös katsojat saavat paljon vinkkejä kotiinviemisiksi. Vaskion toimipisteessä saatavana myös puolen päivän minikurssit omalla tai Katariinan hevosella sekä erityiset inspiraatioillat/päivät jolloin hintaan kuuluu myös kraniohoito ja teehetki.

Etävalmennus: Jos et pääse treenaamaan silmän alle tarpeeksi usein, vaihtoehtosi voi olla etävalmennus. Toimii mainiosti Skypen tai Pivo Meetsin kautta; Skypeen voi myös tallentaa valmennustunnin. Tarvitset vain puhelimen, Skypen sovelluksen tai Pivon, Bluetooth-handsfreen ja telineen johon laitat puhelimen kuvaamaan vaikkapa kentän lyhyen sivun keskelle. Oma infosivu aiheesta. Kätevä ja edullinen keino saada valmennusta ja apua välimatkasta huolimatta.

Ratsastusjousiammuntaharjoittelu: Omalla tai rajoitetusti Katariinan hevosella. Lainajousia saatavilla. Yksityistunnit ja pienryhmät meillä tai muualla. Opettajana saatavilla myös tiimin tähti: maailmanmestari ja euroopanmestari Mihai Cozmei (opetuskieli englanti

Ratsuvalmennus-  ja ratsutuspalvelut: Nuorille sekä aikuisille hevosille. Varsojen sisäänratsastuspalvelua ei ole enää valikoimissamme. Emme ota hevosia tällä hetkellä toimipisteeseemme koulutukseen muuta kuin kertaluontoisesti; tulemme hevosen luoksi tai tuo se meille käymään.

Hevosavuisteinen vuorovaikutustaitoharjoittelu: Aikuisille, lapsille, erityisoppilaille; elämän haasteisiin ja oman itsen tutkiskeluun lempeästi ja miellyttävästi.

Kraniohoidot hevosille: 50-70€ riippuen matkakuluista ja montako hevosta hoidettavana.
Kraniohoito ihmisille 50-70€ (50€ meillä kotona, 60-70€ muualla matkoista riippuen)
Kraniohoito koiralle 20-30 min 30€ meillä kotona tai muun hoidon / valmennustunnin yhteydessä.

Kaikki palvelut ja kurssit ovat saatavilla Varsinais-Suomen lisäksi koko maassa kysynnän mukaan.

Tällä hetkellä Katariina Cozmei opettaa hevosia ja ratsastajia säännöllisesti Turun lähialueen lisäksi mm. Uudellamaalla, Satakunnassa, Pirkanmaalla sekä pari kertaa vuodessa Pohjois-Suomessa sekä Itä-Suomessa. Tervetuloa olemassa oleviin kiertueisiin, tai kerää oma ryhmä talliltasi ja tule mukaan iloiseen joukkoomme! Lisäksi Mihai Cozmei kiertää pitkin maailmaa ja toki myös Suomea opettamassa ratsukoita ratsastusjousiammunnan saloihin.

Hinnasto alkaen 1.5.2023: 

Kotitallillamme VASKIOLLA (Salossa):

*Yksityistunti selästä tai maasta omalla hevosella tai oman hevosen koulutus 50 €
*Yksityistunti selästä tai maasta Katariinan hevosella 70€
*Paritunti omilla hevosilla 40€, Katariinan hevosilla 45€
Katariinan melko pienikokoisten hevosten painoraja ratsastukseen 80-85 kg, hevoskohtaisesti. Maastakäsin opetukseen ei toki painorajoja. Hevosten ja tallin esittelyn sekä saapumisohjeet löydät täältä

*Jousiammuntatunti maasta yksityistuntina noin 45 min 45 € / 2-3 osallistujaa 30 € per osallistuja, kysy tarjousta pienryhmälle. + Välinevuokra jos Sinulla ei ole omaa jousta ja nuolia 10€.
*Jousiammuntatunti selästä Katariinan hevosella yksityistuntina jo lajia harjoitelleille 70 €, omalla hevosella 50 €. Kysy tarjousta paritunnille, saatavilla tilanteen mukaan. Huomaathan, että tämä ei ole tarjolla jos ei ole ensin opetellut turvallisesti jousen käyttöä maasta käsin; laji aloitetaan AINA maasta.

*Mini ratsastusjousiammuntakurssi yksityisesti Katariinan hevosella / omalla ratsulla: 120 € sisältäen sekä maasta-ammuntaa että selästä käsin tehtävää harjoittelua sekä tarvittavat välineet. Kesto noin 2,5 tuntia. Tämä toimii oivallisesti myös privaattina alkeiskurssina.
Tähän voi liittää myös magean kuvauspalvelun jolloin  hintaan sisältyy muutama valmis some-kokoinen kuva sekä pukuvaraston käyttö; hinta 170 € ja koko setin kesto noin 3 tuntia. (Kahdelle 100€ / 150€ per)

*Keidashetki arkeen: hevosavusteinen vuorovaikutusvalmennus – yhdistettävissä myös kraniohoitoon. Hinta 60€ / kranion kera 110€.

*Hevosavusteinen Ratkaisukeskeinen Coaching: 60 minuuttia 70€.

Vaskion lähiseudulla: 

Yksityistunti, ratsutuskerta tai kraniohoito 45 min 60-65 € matkasta riippuen
Jos vain yksi yksäri eikä mitään samalla/ aivan lähitalleilla 70 €, isompi koukkaus 75 €
2-3 ratsukon ryhmätunti, 40-45 € per oppilas

40-160 kilometrin säteellä Vaskiolta:

Yksityistunti tai ratsutus 45 min 65-70 € (riippuen kilometreistä ja vain, jos useampi tulossa samasta paikasta tai lähialueelta: jos pidempi poikkeama reitiltä 70-80€ ).

2-3 ratsukon ryhmätunti per oppilas 40-50 € kilometreistä riippuen. Kysy tarjousta pienryhmille ja minikursseille.

170 ->   kilometrin säteellä Vaskiolta:
Sama perushinnasto pienellä matkakorotuksella; yksityistunti 70-80€, ryhmätunnit alk 40€. Minimi osallistujamäärä 5 yksityistuntia tai vastaava kokonaisuus.

Muu konsultaatio asiakkaan luona alkaen 50 € alkava tunti plus matkat.

Yksityistunti kestää enintään 45 minuuttia, ja paritunti enintään 60 minuuttia. Enintään -maininta siksi, että joskus on hevosen koulutuksen tai jaksamisen kannalta järkevä lopettaa jo aikaisemmin, veloitettava taksa on silti sama.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja matkakulut (erikseen laskutettuna muilla reissuilla asiakkaan luo 40 snt kilometri).

KURSSIT: Ota yhteyttä kurssihinnoista ja pidempien matkojen ryhmistä!
Minikurssit 3h alk 60€, päiväkurssit alk 85€ ja viikonloppukurssit alk 160€ per osallistuja per kurssi (Sis alv: nämä hinnat jos 8-10 osallistujaa ja kurssi lähistöllä: muutoin lisätään matkat sekä pienemmille ryhmille eri hinnoittelu). Kurssit samoista aiheista kuin tunnit: akateeminen ja klassinen kouluratsastus, maastakäsin työskentelyn eri muodot sekä ohjasajo, ratsastusjousiammunta, working equitation, Cowboy Mounted Air Shooting, Rouvaratsastus, erilaiset vuorovaikutushaasteet… räätälöidään teidän porukalle oma unelmapäivä tai viikonloppu johon voi myös laittaa erilaisia vaihtoehtoja tarjolle kurssilaisten valittavaksi.

ETÄTUNNIT oma sivunsa


VARAA TUNNIT VIESTILLÄ / MEILILLÄ
HUOM VELLO EI NYT KÄYTÖSSÄ, ei kertakaikkiaan toimi käytännössä – laita viestiä! Eniten aikoja etätunteihin + oman tallin tunteihin arkisin 09-15, illat ja viikonloput kierrän opettamassa muilla talleilla ja pidän kursseja. Ilmoitan avoimista viikonloppuajoista somekanavilla. (Huomaa myös insta!) 

 MAKSUTAVAT:
*Käteinen tunnin tai kurssin alussa.
*Tilisiirto etukäteen (ehdottomasti käytä viitettä!)
Cozmei Oy: FI62 5716 9020 0691 05
*MobilePay ennen tuntia, maksupaikkatunnus 84948, +5€ (MP ottaa isohkon siivun)
*Edenred-saldo & Smartum-saldo – kysy lisää
*Kurssit ja isommat köntät mahdollista myös laskutuksella: alle 100€ laskuista pienlaskutuslisä 5€.
* VIITTEET tili ja MP: Yksityistunnit ja kraniot 1025, ryhmätunnit ja jousiammunta 1038. ÄLÄ laita viestiä, vaan viite!

SaveSave

SaveSave

SaveSave