Iberico tarjoaa laajan valikoiman palveluita yhdistääkseen Sinut ja hevosesi.  

Oppitunteja, kursseja, ratsutusta, jousiammuntaa, kraniohoitoja…

Oppituntien keskeinen teema on Sivistynyt Ratsastus, jossa yhdistämme vanhojen mestarien klassisen tiedon uusiin tutkimustietoihin ja menetelmiin. Tavoitteena on tasapainoinen ratsukko, jossa sekä hevosen että ratsastajan mieli että keho ovat tasapainoisen toiminnallisia ja aktiivisia. Aineksina elementtejä klassisesta ratsastuksesta, akateemisesta ratsastustaiteesta, sotataidelajeista (ratsastusjousiammunta, skill at arms), Working Equitationista, etologiasta ja biologiasta. Working Equitation on Suomessa vielä verrattain uusi laji, saat siitä lisätietoa yhdistyksen sivuilta.

Näiden teemojen lisäksi ja ohella tuntien teemoja voivat olla mm. maastakäsin työskentely, tietoisuustaidot ratsain, istunta ja ratsastajan kehotietoisuus, esteet ja maastoesteet maltillisilla korkeuksilla, ohjasajo ja vaikkapa trick training. Kartoitamme ensitapaamisella asiakkaan tarpeet, ja suunnittelemme tuntien sisällön henkilökohtaisesti. Katariinalta saa apua myös käytännön hevosarjen hallintaan ruokinnan, hoidon ja muiden arkisten hevosen hyvinvointiin liittyvien asioiden suhteen.

Saatavilla sekä yksityisopetusta että ryhmätunteja. Myös erityisoppilaat!

Ibericon omassa toimipisteessä Raisiossa ei ole varsinaista ratsastuskoulua, mutta opetamme jonkin verran Katariinan omilla hevosilla maastakäsin työskentelyä, vuorovaikutus/tunnetaitoharjoittelua, sekä jousiammuntatunnit maasta. Rajoitetusti saatavilla myös ratsastusopetusta yksityistunneilla. Pääosin opetus tapahtuu tällä hetkellä siis asiakkaan omilla hevosilla.

Kurssit räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Teemakurssi voi kestää puoli päivää, tai vaikkapa kokonaisen viikonlopun. Kursseihin sisältyy aina myös teoriatunteja. Käytännön harjoitukset ja teoriatunnit muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, josta myös katsojat saavat paljon vinkkejä kotiinviemisiksi. Ibericon Raision toimipisteessä saatavana myös puolen päivän minikurssit omalla tai Katariinan hevosella sekä erityiset inspiraatioillat/päivät jolloin hintaan kuuluu myös kraniohoito ja teehetki.

Videovalmennus: Jos et pääse treenaamaan silmän alle tarpeeksi usein, vaihtoehtosi voi olla videovalmennus. 15€ kerta. Ota yhteyttä!

Ratsastusjousiammuntaharjoittelu: Omalla tai rajoitetusti Katariinan hevosella. Lainajousia saatavilla. Yksityistunnit ja pienryhmät meillä tai muualla. Opettajana saatavilla myös Ibericon tiimin tähti: maailmanmestari ja euroopanmestari Mihai Cozmei (opetuskieli englanti)

Ratsuvalmennus-  ja ratsutuspalvelut: Nuorille sekä aikuisille hevosille. Varsojen sisäänratsastuspalvelua ei ole enää valikoimissamme. Emme ota hevosia tällä hetkellä toimipisteeseemme koulutukseen muuta kuin kertaluontoisesti, vaan tulemme hevosen luoksi.

Hevosavuisteinen vuorovaikutustaitoharjoittelu: Aikuisille, lapsille, erityisoppilaille; elämän haasteisiin ja oman itsen tutkiskeluun lempeästi ja miellyttävästi.

Kraniosakraalihoidot hevosille: Kysy lisää

Kaikki palvelut ja kurssit ovat saatavilla Varsinais-Suomen lisäksi koko maassa kysynnän mukaan.

Tällä hetkellä Katariina Cozmei opettaa hevosia ja ratsastajia säännöllisesti Turun lähialueen lisäksi mm. Uudellamaalla, Satakunnassa, Pirkanmaalla sekä pari kertaa vuodessa Pohjois-Suomessa. Tervetuloa olemassa oleviin ryhmiin, tai kerää oma ryhmä talliltasi ja tule mukaan iloiseen joukkoomme! Lisäksi Mihai Cozmei kiertää pitkin maailmaa ja toki myös Suomea opettamassa ratsukoita ratsastusjousiammunnan saloihin.

Hinnasto: 

Ibericon toimipisteessä Raisiossa:

*Yksityistunti omalla hevosella tai oman hevosen koulutus 50 €
*Yksityistunti Katariinan hevosella 60 €
*Paritunti omilla hevosilla 30 €

*Jousiammuntatunti maasta yksityistuntina noin 40 min 45 € / 2-3 osallistujaa 35 € per osallistuja, kysy tarjousta pienryhmälle. Välinevuokra jos Sinulla ei ole omaa jousta ja nuolia 10€.
*Jousiammuntatunti selästä Katariinan hevosella yksityistuntina 70 €, omalla hevosella 50 €. Kysy tarjousta pienryhmälle. Myös muutaman tunnin minikurssit!
*Minikurssi yksityisesti Katariinan hevosella / omalla ratsulla: 120 € sisältäen sekä maasta-ammuntaa että selästä käsin tehtävää harjoittelua sekä tarvittavat välineet. Kesto noin 2,5 tuntia. Tähän voi liittää myös magean kuvauspalvelun jolloin  hintaan sisältyy valmiit kuvat sekä pukuvaraston käyttö; hinta 170 € ja koko setin kesto noin 3 tuntia.
*Keidashetki arkeen: hevosavusteinen vuorovaikutusvalmennus – yhdistettävissä myös kraniohoitotuokioon. Kysy lisää!

Raision lähiseudulla: 

Yksityistunti tai ratsutuskerta 45 min 60 €
Jos vain yksi yksäri eikä mitään lähitalleilla 70€
2 ratsukon ryhmätunti, 40 € per oppilas
3 ratsukon ryhmätunti 35 € per oppilas

50-180 kilometrin säteellä Raisiosta:

Yksityistunti tai ratsutus 45 min 60-70 € (vain, jos useampi tulossa samasta paikasta tai lähialueelta, tai lisätään matkakulut 40 snt/km)

2-3 ratsukon ryhmätunti per oppilas 40-50 € kilometreistä riippuen

200 ->   kilometrin säteellä Raisiosta:
Sama perushinnasto pienellä matkakorotuksella; yksityistunti 70-80€, ryhmätunnit alk 40€.

Muu konsultaatio asiakkaan luona 40 € alkava tunti plus matkat 20 km ylittävältä matkalta.

Yksityistunti kestää enintään 45 minuuttia, ja paritunti enintään 60 minuuttia. Enintään -maininta siksi, että joskus on hevosen koulutuksen kannalta järkevä lopettaa muutama minuutti aikaisemmin, veloitettava taksa on silti sama.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja matkakulut (40 snt kilometri).

Ota yhteyttä kurssihinnoista ja pidempien matkojen ryhmistä!
Päiväkurssit alk 85€ ja viikonloppukurssit alk 160€. (Sis alv ja matkat, nämä hinnat jos 8-10 osallistujaa)

 MAKSUTAVAT:
*Käteinen tunnin tai kurssin alussa.
*Tilisiirto etukäteen (kysy viite ja ehdottomasti käytä viitettä!) Cozmei Oy: FI62 5716 9020 0691 05
*MobilePay ennen tuntia, maksupaikkatunnus 84948
*Kurssit ja isommat köntät mahdollista myös laskutuksella: alle 100€ laskuista pienlaskutuslisä 5€.

SaveSave

SaveSave

SaveSave