Iberico tarjoaa laajan valikoiman palveluita yhdistääkseen Sinut ja hevosesi.  

Oppitunteja, kursseja, ratsutusta, jousiammuntaa, kraniohoitoja…

Oppituntien keskeinen teema on Sivistynyt Ratsastus, jossa yhdistämme vanhojen mestarien klassisen tiedon uusiin tutkimustietoihin ja menetelmiin. Tavoitteena on tasapainoinen ratsukko, jossa sekä hevosen että ratsastajan mieli että keho ovat tasapainoisen toiminnallisia ja aktiivisia. Aineksina elementtejä klassisesta ratsastuksesta, akateemisesta ratsastustaiteesta, sotataidelajeista (ratsastusjousiammunta, skill at arms), Working Equitationista, etologiasta ja biologiasta. Working Equitation on Suomessa vielä verrattain uusi laji, saat siitä lisätietoa yhdistyksen sivuilta.

Näiden teemojen lisäksi ja ohella tuntien tarkempia teemoja voivat olla mm. maastakäsin työskentely, tietoisuustaidot ratsain, istunta ja ratsastajan kehotietoisuus, esteet ja maastoesteet maltillisilla korkeuksilla, ohjasajo ja vaikkapa trick training. Kartoitamme ensitapaamisella asiakkaan tarpeet, ja suunnittelemme tuntien sisällön henkilökohtaisesti. Katariinalta saa apua myös käytännön hevosarjen hallintaan ruokinnan, hoidon ja muiden arkisten hevosen hyvinvointiin liittyvien asioiden suhteen.

Saatavilla sekä yksityisopetusta että ryhmätunteja. Myös erityisoppilaat!

Ibericon omassa toimipisteessä Vaskiolla (alk 1.5.)  ei ole varsinaista ratsastuskoulua, mutta opetamme Katariinan omilla hevosilla maastakäsin työskentelyä, istuntatunteja, vuorovaikutus/tunnetaitoharjoittelua, sekä jousiammuntatunnit maasta. Rajoitetusti saatavilla myös ratsastusopetusta yksityistunneilla, sekä Mihai Cozmein jousiammunnan tekniikkaopetusta. Pääosin opetus tapahtuu tällä hetkellä siis asiakkaan omilla hevosilla.

Kurssit räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Teemakurssi voi kestää minikurssina 3h, koko päivän tai vaikkapa kokonaisen viikonlopun. Kursseihin sisältyy aina myös teoriaa. Käytännön harjoitukset ja teoriatunnit muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, josta myös katsojat saavat paljon vinkkejä kotiinviemisiksi. Ibericon Raision toimipisteessä saatavana myös puolen päivän minikurssit omalla tai Katariinan hevosella sekä erityiset inspiraatioillat/päivät jolloin hintaan kuuluu myös kraniohoito ja teehetki.

Etävalmennus: Jos et pääse treenaamaan silmän alle tarpeeksi usein, vaihtoehtosi voi olla etävalmennus. Toimii mainiosti Skypen kautta, johon voi myös tallentaa valmennustunnin. Tarvitset vain puhelimen, Skypen sovelluksen, Bluetooth-handsfreen ja telineen johon laitat puhelimen kuvaamaan vaikkapa kentän lyhyen sivun keskelle. Oma infosivu aiheesta

Ratsastusjousiammuntaharjoittelu: Omalla tai rajoitetusti Katariinan hevosella. Lainajousia saatavilla. Yksityistunnit ja pienryhmät meillä tai muualla. Opettajana saatavilla myös Ibericon tiimin tähti: maailmanmestari ja euroopanmestari Mihai Cozmei (opetuskieli englanti)

Ratsuvalmennus-  ja ratsutuspalvelut: Nuorille sekä aikuisille hevosille. Varsojen sisäänratsastuspalvelua ei ole enää valikoimissamme. Emme ota hevosia tällä hetkellä toimipisteeseemme koulutukseen muuta kuin kertaluontoisesti, vaan tulemme hevosen luoksi.

Hevosavuisteinen vuorovaikutustaitoharjoittelu: Aikuisille, lapsille, erityisoppilaille; elämän haasteisiin ja oman itsen tutkiskeluun lempeästi ja miellyttävästi.

Kraniohoidot hevosille: 50-70€ riippuen matkakuluista ja montako hevosta hoidettavana.

Kaikki palvelut ja kurssit ovat saatavilla Varsinais-Suomen lisäksi koko maassa kysynnän mukaan.

Tällä hetkellä Katariina Cozmei opettaa hevosia ja ratsastajia säännöllisesti Turun lähialueen lisäksi mm. Uudellamaalla, Satakunnassa, Pirkanmaalla sekä pari kertaa vuodessa Pohjois-Suomessa sekä Itä-Suomessa. Tervetuloa olemassa oleviin ryhmiin, tai kerää oma ryhmä talliltasi ja tule mukaan iloiseen joukkoomme! Lisäksi Mihai Cozmei kiertää pitkin maailmaa ja toki myös Suomea opettamassa ratsukoita ratsastusjousiammunnan saloihin.

Hinnasto alkaen 1.5.2023: 

Ibericon toimipisteessä VASKIOLLA (Salossa):

*Yksityistunti selästä tai maasta omalla hevosella tai oman hevosen koulutus 50 €
*Yksityistunti selästä tai maasta Katariinan hevosella 70€
*Paritunti omilla hevosilla 40€, Katariinan hevosilla 45€
Katariinan hevosten painoraja ratsastukseen 80-85 kg, hevoskohtaisesti. Maastakäsin opetukseen ei toki painorajoja.

*Jousiammuntatunti maasta yksityistuntina noin 45 min 45 € / 2-3 osallistujaa 30 € per osallistuja, kysy tarjousta pienryhmälle. + Välinevuokra jos Sinulla ei ole omaa jousta ja nuolia 10€.
*Jousiammuntatunti selästä Katariinan hevosella yksityistuntina jo lajia harjoitelleille 70 €, omalla hevosella 50 €. Kysy tarjousta paritunnille, saatavilla tilanteen mukaan.

*MiniRJA-kurssi yksityisesti Katariinan hevosella / omalla ratsulla: 120 € sisältäen sekä maasta-ammuntaa että selästä käsin tehtävää harjoittelua sekä tarvittavat välineet. Kesto noin 2,5 tuntia. Tähän voi liittää myös magean kuvauspalvelun jolloin  hintaan sisältyy muutama valmis some-kokoinen kuva sekä pukuvaraston käyttö; hinta 170 € ja koko setin kesto noin 3 tuntia. (Kahdelle 100€ / 150€ per)

*Keidashetki arkeen: hevosavusteinen vuorovaikutusvalmennus – yhdistettävissä myös kraniohoitoon. Hinta 60€ / kranion kera 110€.

*Hevosavusteinen Ratkaisukeskeinen Coaching: 60 minuuttia 70€.

* Kraniohoito ihmiselle tai omalle hevoselle Raision toimipisteessä 60€.

Vaskion lähiseudulla: 

Yksityistunti, ratsutuskerta tai kraniohoito 45 min 60-65 € matkasta riippuen
Jos vain yksi yksäri eikä mitään samalla/ aivan lähitalleilla 70 €, isompi koukkaus 75 €
2-3 ratsukon ryhmätunti, 40-45 € per oppilas

40-160 kilometrin säteellä Vaskiolta:

Yksityistunti tai ratsutus 45 min 65-70 € (riippuen kilometreistä ja vain, jos useampi tulossa samasta paikasta tai lähialueelta: jos pidempi poikkeama reitiltä 70-80€ ).

2-3 ratsukon ryhmätunti per oppilas 40-50 € kilometreistä riippuen. Kysy tarjousta pienryhmille ja minikursseille.

170 ->   kilometrin säteellä Vaskiolta:
Sama perushinnasto pienellä matkakorotuksella; yksityistunti 70-80€, ryhmätunnit alk 40€. Minimi osallistujamäärä 5 yksityistuntia tai vastaava kokonaisuus.

Muu konsultaatio asiakkaan luona alkaen 50 € alkava tunti plus matkat.

Yksityistunti kestää enintään 45 minuuttia, ja paritunti enintään 60 minuuttia. Enintään -maininta siksi, että joskus on hevosen koulutuksen kannalta järkevä lopettaa muutama minuutti aikaisemmin, veloitettava taksa on silti sama.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja matkakulut (40 snt kilometri).

KURSSIT: Ota yhteyttä kurssihinnoista ja pidempien matkojen ryhmistä!
Minikurssit 3h alk 60€, päiväkurssit alk 85€ ja viikonloppukurssit alk 160€ per osallistuja per kurssi (Sis alv: nämä hinnat jos 8-10 osallistujaa ja kurssi lähistöllä: muutoin lisätään matkat sekä pienemmille ryhmille eri hinnoittelu). Kurssit samoista aiheista kuin tunnit: akateeminen ja klassinen kouluratsastus, maastakäsin työskentelyn eri muodot sekä ohjasajo, ratsastusjousiammunta, working equitation, Cowboy Mounted Air Shooting, Rouvaratsastus, erilaiset vuorovaikutushaasteet… räätälöidään teidän porukalle oma unelmapäivä tai viikonloppu johon voi myös laittaa erilaisia vaihtoehtoja tarjolle kurssilaisten valittavaksi.

ETÄTUNNIT oma sivunsa

VARAA ETÄTUNNIT + Ibericon oman tallin tunnit Vellosta! vello.fi/cozmei 
Etätunnit ja mentoroinnit sekä RatKes-coachingin voi varata suoraan – livetunneista laita ensin viestiä tai meiliä. Järjestelmä ei ”tajua” onko hevoset jo varattu sille päivälle vai ei kun myös etätunnit samasta kalenterista.
Avaan Velloon aikoja aina pariksi viikoksi eteenpäin: jos et löydä sopivaa aikaa, laita viestiä!

 MAKSUTAVAT:
*Käteinen tunnin tai kurssin alussa.
*Tilisiirto etukäteen (kysy viite ja ehdottomasti käytä viitettä!)
Cozmei Oy: FI62 5716 9020 0691 05
*MobilePay ennen tuntia, maksupaikkatunnus 84948
*Kurssit ja isommat köntät mahdollista myös laskutuksella: alle 100€ laskuista pienlaskutuslisä 5€.

SaveSave

SaveSave

SaveSave