ETÄTUNNIT toimivat varsin mainiosti ja Katariinalla onkin kymmeniä säännöllisiä etäoppilaita Suomessa ja myös maailmalla.

Mitä tarvitset?
– Kännykkä
– Bluetooth handsfree korvanapit/ kuulokkeet mielellään aika hyvällä kantamalla jotta kuulemme toisiamme
– Jotain, johon laitat kännykän esimerkiksi kentän tai muun käyttämäsi alueen lyhyen sivun keskelle
– Itse käytän Skype-sovellusta puhelimessa koska siihen voi tallentaa tunnin, mutta homma luonaa tarvittaessa myös WhatsApp -videopuheluna, Pivo Meetsillä, Google Meetsillä tai Zoomilla. Mikä vaan Sinulle parhaiten sopii. Kerro tuntia varatessa mitä appia käytät.

Miten homma toimii?
– Varaa aika joko meilillä tai WhatsApp viestillä (yhteystiedot): lähtökohtaisesti arki-illat ja viikonloput kaikkein buukatuimmat. Eniten vapaita aikoja arkisin 09-15.
– Etälive 30 min joka usein ihan riittävä 40€, 45 minuuttia 50€. Tili / MobilePay, maksuohjeet samalla kun varaat tunnin. Tilinro löytyy täältä 
– Kun aika koittaa, ei muuta kuin hommiin: soita videopuhelu minulle ja aloitamme tunnin.
– Jos tekniikka ei ole entuudestaan tuttua, voimme ottaa ihan ilmaiseksi pienen testipuhelun etukäteen ja autan toki kaikissa vaiheissa.

Olen pitänyt etätunteja jo kolme vuotta ja niiden kokemukset ovat olleet hyviä, käyn itsekin etätunneilla ahkerasti ulkomaalaisten opettajieni yksityistunneilla ja kursseilla. Edullinen ja vaivaton tapa saada opetusta ilman että kumpikaan liikkuu mihinkään, tervetuloa mukaan!

ONLINE-KURSSIT taas löydät klikkaamalla täältä. Tervetuloa mukaan oppimaan!