Sivistyneen Ratsastuksen VIP-team!  

Uusi palvelu saatavilla erityisesti heille, jotka pääsevät meille pelipaikalle ja joita kiinnostaa sitoutua treenaamaan samalla hevosella vähän pidempään ja systemaattisemmin Sivistyneen Ratsastuksen saloja! Paketteja saatavilla myös Sinulle jolla on jo oma hevonen. HUOM vain yksi paketti per hevonen saatavilla Katariinan hevosille joten hyvin rajoitettu saatavuus! (Omalla hevosella rajoittamaton; toki pitää mahtua kalenteriin)

– ”Oma” hevonen jolla treenata selkeällä jatkumolla (toki voi välillä vaihtaakin, ei ole kiveen hakattu…) 1-3 kertaa viikossa sopimuksesta riippuen Hevosten esittely https://iberico.fi/talli-ja-hevoset/

– Sekä valmennustunteja että itsenäistä tekemistä maasta ja selästä, repertuaari nettisivuilla www.iberico.fi/opetus
– Etuhintoja kursseista livenä ja onlinessa, kuponkeja verkkokauppaan
– Saatavilla myös räätälöity paketti Sinulle jolla oma hevonen ja haluat live- tai etätunteja omalla tallillasi.
– Pääsy Katariinan vetämään VIP-FB-ryhmään jossa mielenkiintoisia linkkejä, luentoja ja webinaareja.

– Sitoutuminen vähintään 3 kuukaudeksi kerrallaan.

HINTA: Lopullinen hinta muodostuu räätälöidyn paketin mukaan, mutta esimerkiksi:
– LIGHT-paketti Katariinan hevosella joka sisältää yhden viikottaisen oppitunnin (huom: runsaimmin vapaita aikoja arkisin 09-13 sekä maanantai-illat) sekä yhden itsenäisen ”kotiläksyjentekokerran” per viikko eli kaksi käyntikertaa viikossa, plus yllämainitut lisäedut: 290 €/kk (normaalisti yksi yksäri 70 €, itsenäiseen käyttöön meillä ei vuokrata hevosia muuta kuin vakkarioppilaille) Maksu joko kuukausittain tai 3 kk erissä. Voi maksaa verkkokaupan maksutavoilla: myös osari ja lasku.

Jos haluat tehdä koko paketin pelkästään maastakäsin eikä ratsastaa, hintaa kahden viikottaisen  käyntikerran paketille vain 250 €/kk! Suuri osa hevosistani on varsin taitavia maasta, joten tästäkin saa paljon irti.

– HEAVY USER-paketti räätälöidään käyttäjän tarpeiden mukaan: tarvittaessa useampia settejä itsenäistä ja ohjattua tekemistä.

– ONLINE-OPETUS LIGHT ja HEAVY USER-paketit: tunti kerran viikossa plus yllä luetellut edut,

Kiinnostuitko? Laita meiliä tai Whatsappia: yhteystiedot